Air Zamzam Penawar Segala Penyakit

image


Author : Majdi Said Ibrahim
Pages : 93, Paperback ,
Our Ref : PJ-0808
ISBN : 983-077-826-6

Your rating: None Average: 3.5 (2 votes)
Air Zamzam Penawar Segala Penyakit

Synopsis :

Kita tidak dapt menafikan bahawa air zamzam merupakan air yang paling mulia di dunia ini.Ia merupakn sebaik-baik minuman dan penyembuh segala penyakit.

Air zamzam merupakan mukjizat yang diberikan Allah s.w.t kepada Rasul-Nya Nabi Allah Ismail a.s.Di dalam kitab ini kita akan mengetahui secara lebih jelas akan segala kelebihannya.

Di dalam kitab ini juga kita akan mengetahui bagaimana seseorang itu terubat penyakitnya selepas meminum air zamzam.Kita juga akan mengetahui hak keadaan seseorang yang meminumnya bagi sesuatu niat yang besar sebagaimana mereka minum air zamzam di Hari Kehausan yang tidak terhingga(akhirat).Ada juga yang meminumnya kerana berhajatkan rezeki yang luas.Ada juga kedapatan hajat seseorang untuk mendapatkan ilmu yang berguna serta terang hatinya.Berbagai-bagai hajat dan tujuan akan kita dengar dan ketahui di dalam kitab ini.

Di dalam kitab ini juga kita akan memaparkan sejarah permulaan air zamzam dan sehingga bila ia akan putus dan berhenti mengalir.

Kita juga akan mengetahui sejarah kejayaan dan kesembuhan seseorang selepas meminumnya serta dapat menyembuhkan berbagai penyakit yang tidak dapat disembuhkan oleh ilmu kedoktoran di dunia ini dengan izin Allah Ta'ala.

Price: RM 5.50

Related Books on Same Category

image
Pola Hidup Sihat Rasulullah saw...
PJ Ref : PJ-2376
RM 13.90
Cara Perubatan Tradisional Petua Dari Nenek
Cara Perubatan Tradisional Petua...
PJ Ref : PJ-0957
RM 7.90
image
Sains Moden Menurut Perspektif Al-...
PJ Ref : JC-2339
RM 75.00
image
Ruqyah Shar'iyyah
PJ Ref : PJ-2522
RM 15.90