Kepalsuan Ajaran Syiah & Pemikiran Khomeni

image


Author : Dr. Abdullah Al-Ghifari
Pages : 165, Paperback
Our Ref : PJ-0452
ISBN : 983-077-468-6

No votes yet
Kepalsuan Ajaran Syiah & Pemikiran Khomeni

Synopsis :

Saya menulis beberapa kalimah ini adalah sebagai nasihat kepada umat Islam, menyingkap beberapa jalan puak-puak Batiniyah dan kejelekan strategi mereka. Saya tidak menulis mengenainya - Allah Maha Mengetahui - untuk mencari sokongan daripada seorang ketua atau menghampiri kepada sesebuah puak atau berpura-pura membuat baik untuk mencipta keteguhan.

Bila memberhentikan melakukan salah satu ibadah kerana takutkan riya' adalah tidak diharuskan. Diam dari memperkatakan perkara hak kerana takutkan akan dikatakan melakukan sesuatu kerana menurutkan kehendak pemerintah dalam sesebuah negara adalah dikira sebagai berdiam diri daripada memperkatakan kebenaran. Berdiam diri dari memperkatakan perkara hak adalah sebagai syaitan yang bisu.

Jika keadaan beberapa protokol pemerintah Zionist tersingkap melalui seorang perempuan Perancis, sebagaimana yang diketahui dari kisahnya, maka tersingkapnya beberapa protokol Khomeini dan puak-puaknya bukannya mempunyai sebab yang sama atau perkara yang serupa dengannya, bahkan orang yang menyingkapnya adalah beberapa lelaki dari puak itu sendiri kerana mereka sebagaimana yang dikatakan oleh hadith-hadith palsu mereka, teruji dengan terburu nafsu dan kurang berahsia.

Price: RM 9.50

Related Books on Same Category

PJ-1656L.jpg
Mukhtasar Shamaili Tirmizi (Sunnah...
PJ Ref : PJ-1656
RM 39.00
Siri Dialog Islam & Kristian...
PJ Ref : PJ-1163
RM 5.90
image
Mereka yang Dijamin Syurga &...
PJ Ref : JC-2433
RM 155.00
image
Saka & Jin
PJ Ref : PJ-2185
RM 11.90