Bagaimana Menentang Ilmu Hitam

image


Author : Wahid Abdul Salam Baali
Pages : 180, Paperback ,
Our Ref : PJ-0730
ISBN : 983-077-827-4

Your rating: None Average: 4 (2 votes)
Bagaimana Menentang Ilmu Hitam

Synopsis :

Sihir ialah perkongsian usaha atau kerjasama antara penyihir dan syaitan agar usaha-usaha jahat dapat dilaksanakan. Semasa pekerjaan ini dijalankan, banyak amalan-amalan yang bertentangan dengan syariat Islam dan perkara-perkara syirik dilakukan berpandukan pertolongan dari syaitan. Pada ketika inilah para syaitan akan melafazkan taat setianya kepada penyihir. Segala hajatnya yang jahat akan segera dilaksanakan.

Orang yang melakukan sihir serta berdamping dengan syaitan maka mereka telah melakukan maksiat dan mendapat kemurkaan Allah SWT sebagaimana Allah SWT memurkai syaitan.

Setiap mangsa yang terkena sihir ini dapat dikenali melalui sikap dan tekanan jiwa yang mereka hadapi. Kehidupan mangsa ini akan bergelora serta menderita di dalam kehidupan seharian bersama ahli keluarganya. Dia tidak mampu tidur dengan tenang dan kadangkala akan mengalami kejutan semasa tidur berulangkali. Syaitan akan sentiasa menganggu anak isteri sehingga di antara mereka seringkali bergaduh dan bermusuhan. Semua fenomena ini bertepatan dengan firman Allah Ta'ala yang bermaksud: "Barangsiapa yang tidak mengigatiku (Allah) maka sesungguhnya kehidupan mereka akan keluh kesah seperti dirasuk syaitan".

Price: RM 9.90

Related Books on Same Category

Penyakit Jiwa! Bagaimana Mengubatinya?
Penyakit Jiwa! Bagaimana...
PJ Ref : PJ-1078
RM 4.90
Siri Kesihatan: Khasiat Makanan
PJ Ref : PJ-0783
RM 5.00
Petua Untuk Rawatan Tradisional
PJ Ref : PJ-1134
RM 6.90
Kesihatan Dari Segi Islam Dan Sains
Kesihatan Dari Segi Islam Dan Sains
PJ Ref : PJ-0793
RM 9.90