Air Zamzam Penawar Segala Penyakit

image


Author : Majdi Said Ibrahim
Pages : 93, Paperback ,
Our Ref : PJ-0808
ISBN : 983-077-826-6

Your rating: None Average: 3.5 (2 votes)
Air Zamzam Penawar Segala Penyakit

Synopsis :

Kita tidak dapt menafikan bahawa air zamzam merupakan air yang paling mulia di dunia ini.Ia merupakn sebaik-baik minuman dan penyembuh segala penyakit.

Air zamzam merupakan mukjizat yang diberikan Allah s.w.t kepada Rasul-Nya Nabi Allah Ismail a.s.Di dalam kitab ini kita akan mengetahui secara lebih jelas akan segala kelebihannya.

Di dalam kitab ini juga kita akan mengetahui bagaimana seseorang itu terubat penyakitnya selepas meminum air zamzam.Kita juga akan mengetahui hak keadaan seseorang yang meminumnya bagi sesuatu niat yang besar sebagaimana mereka minum air zamzam di Hari Kehausan yang tidak terhingga(akhirat).Ada juga yang meminumnya kerana berhajatkan rezeki yang luas.Ada juga kedapatan hajat seseorang untuk mendapatkan ilmu yang berguna serta terang hatinya.Berbagai-bagai hajat dan tujuan akan kita dengar dan ketahui di dalam kitab ini.

Di dalam kitab ini juga kita akan memaparkan sejarah permulaan air zamzam dan sehingga bila ia akan putus dan berhenti mengalir.

Kita juga akan mengetahui sejarah kejayaan dan kesembuhan seseorang selepas meminumnya serta dapat menyembuhkan berbagai penyakit yang tidak dapat disembuhkan oleh ilmu kedoktoran di dunia ini dengan izin Allah Ta'ala.

Price: RM 5.50

Related Books on Same Category

Pengaruh Pemakanan Terhadap Rohani Dan Jasmani
Pengaruh Pemakanan Terhadap Rohani...
PJ Ref : PJ-0347
RM 7.00
Aneka Petua
Aneka Petua
PJ Ref : PJ-1120
RM 8.90
PJ-0158l.jpg
Amalan-Amalan Penyembuhan Dan...
PJ Ref : PJ-158
RM 12.90
Bagaimana Menentang Ilmu Hitam
Bagaimana Menentang Ilmu Hitam
PJ Ref : PJ-0730
RM 9.90