Kisah-kisah Menakjubkan : Ajaibnya Doa Ibu

image


Author : Abu Sabila , S.H.I
Pages : 112, Paperback
Our Ref : PJ-2380
ISBN : 978-967-308-462-3

No votes yet
Kisah-kisah Menakjubkan : Ajaibnya Doa Ibu

Synopsis :

Prof Dr Soleh al-Ayid berkata, "Sesungguhnya doa ibu tidak mungkin tersasar.
Ibuku selalu reda terhadap anak-anaknya dan sangat menyayangi mereka. Oleh kerana itu,dia selalu berdoa dengan memohon kebaikan untuk mereka pada setiap masa, berdoa dengan hati yang bersih tanpa ada dendam dan kebencian. Oleh itu, saya melihat bahawa segala urusanku adalah hasil doa beliau secara jelas tanpa sebarang keraguan pun. Terlalu banyak pintu kebaikan terbuka untukku tanpa disangka-sangka dab berlalu banyak tipu daya dari orang-orang yang hasad dan dengki menjadi hancur disebabkan kurnia Allah melalui doa ibuku yang dikabulkanNya."

Keajaiban doa ibu sama dahsyatnya dengan doa para nabi terhadap umatnya. Salah satu jalan menuju hidup yang berjaya dan bahagia tidak lain hanyalah dengan berbakti dan menperolehi doa serta restu dari ibu.

Buku ini memuatkan kisah-kisah benar yang paling menakjubkan tentang kekuatan doa itu. Selain itu, turut dihuraikan fadilat doa ibu serta kisah-kisah ibu teladan yang dapat dicontohi oleh para ibu di seluruh dunia.
Buku ini pastinya mempunyai manfaat yang benar agar ibu bapa memiliki anak soleh dan berjaya sekaligus turut dibaca oleh anak-anak supaya berjaya mendapat keberkatan dalam hidupnya melalui dia ibu.

Price: RM 10.90

Related Books on Same Category

Kisah Kisah Penghibur Hati
Kisah Kisah Penghibur Hati
PJ Ref : PJ-0051
RM 9.90
PJ-1758L.jpg
Taubat Dan Kisah Orang-orang Yang...
PJ Ref : PJ-1758
RM 59.00
Wasiat Syeikh Abdul Qadir Jailani...
PJ Ref : PJ-0540
RM 16.90
100 Kisah Orang-orang Soleh
PJ Ref : PJ-1514
RM 12.90